Appartement Imperial Breeze

Appartement Imperial Breeze op Ocean Breeze nummer 25 te Kralendijk – Bonaire – Caribisch Nederland

Ligging:

Copy of DSC_1565

Ocean Breeze is een kleinschalig complex met 30 appartementen. Het is gelegen op een privéschiereiland in een lagune met een open verbinding naar de Caribische Zee en de baai van Bonaire. In die omgeving vindt u tal van schitterende duik- en snorkellocaties.

Beschrijving:

Imperial Breeze 25 is een ruim en luxueus appartement dat kort geleden is gebouwd. Het is er goed toeven voor vier personen. De noordzijde ligt aan het water en fijn op de wind.

De inrichting en het meubilair zijn tijdloos.

U kunt genieten van uitzicht over het water, heerlijk gezeten in de verkoelende wind.

U betreedt het appartement via een gemeenschappelijke, weelderige tuin. Uw appartement bevindt zich op de eerste verdieping, via een open buitentrap komt u binnen in een ruime hal die leidt naar de huiskamer annex open keuken. De huiskamer is comfortabel ingericht. Over de volledige breedte van het appartement is een ruim bemeten terras gesitueerd.

Copy of DSC01470De master bedroom en de badkamer zijn aan uw linker hand naast de hal cq. gang gesitueerd. De badkamer is voorzien van inloopdouche, ruime wastafel en toilet. Separaat is er een wasmachine.

De stijlvolle keuken is zeer compleet ingericht: koel-vriescombinatie, vaatwasser, elektrische kookplaat, combioven.

Via de trap in de huiskamer komt u op de vide, waar een tweede slaapkamer is.

Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning.

Er is een gemeenschappelijk zwembad. U heeft toegang tot het resort Ocean Breeze via een oprit met een op afstand bedienbaar hek. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Het geheel is in de nabijheid van Kralendijk met haar restaurants en winkels gelegen.

Service:
Imperial Breeze wordt voor ons beheerd en verhuurd door Sunwise Bonaire. Zij verzorgen onder andere de correspondentie met u, de ontvangst, de ‘uitleg’ en zij fungeren tijdens uw verblijf als huismeester om zo uw vakantie zo fantastisch mogelijk te maken! De begin- en eindschoonmaak worden voor u verzorgd en handdoeken en beddengoed zijn ruimschoots aanwezig. Bovendien is er een wasmachine waar u gebruik van kunt maken.Copy of DSC01475

Tussentijdse schoonmaak is in overleg met Sunwise en tegen vergoeding mogelijk.

Huurprijzen:
Kijkt u via het menu onder prijzen voor een overzicht, of u kunt via de onderstaande link de prijzen en beschikbaarheid bekijken:

Boek Nu!

Indien beschikbaar is het mogelijk een auto te huren, te weten een Toyota Hilux dubbele cabine die zich uitstekend leent voor gebruik op het eiland. Zie voor informatie onder het menu “Autohuur” op deze site.